Priser och info

För vem:                                                                                      

Kabeln är för dig som är 12 år och uppåt. För dig som är mellan 7-12  år så måste du ha med en förälder första gången. Då tränar vi tillsammans och när du och föräldrarna vet vad som gäller och en instruktör har godkänt dig så får du med målsmans tillstånd åka själv i fortsättningen.

Utrustning:

Du får jättegärna komma med din egen utrustning och köra i parken. I övrigt finns skidor och snowboard att hyra men du måste ha med egna pjäxor eller boots. Hjälm är obligatoriskt i parken och finns att låna gratis om du inte har egen.

Säkerhet:

Hjälm är obligatoriskt. Ryggskydd rekommenderas. Åkare är medveten om att åkning sker på egen risk och har en egen olycksfallsförsäkring. Hjälm och ryggskydd finns att låna gratis.

Företag/grupper/event:

Det mesta är möjligt. Ni kan boka hela Snowcablepark med fri åkning för personalen samt en rad kringaktiviteter. Det är t.o.m möjligt att ta Snowcable dit ni är för vi är en mobil enhet. Kontakta oss för samråd och offert.

Åkpass och priser:

Man köper dagskort i Sjöbutiken i Badhusparken. Kortet är personligt. Är du ensam en dag åker du tills du inte orkar stå upp. Är ni lite fler blir det god stämning.

Vad:        Ungdom 12-18 år/student          Vuxen:

Teståk:               100 kr                                150 kr  (5-10 min, några vändor, kan uppgraderas till 1 dag)

1 dag:                 200 kr                                250 kr

3 dagar:              400 kr                                550 kr

10 dagar:          1200 kr                              1600 kr

MegaMaxi:        2000 kr                              2500 kr   (åk så mkt du vill när det är öppet + fri utrustning)

Hyra av skidor eller snowboard: 50 kr

Betalning görs kontant/kort i Sjöbutiken.

Comments are closed.